websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

El concepte del 080 Barcelona Fashion

Creativitat i innovació són els conceptes que inspiren el 080 Barcelona Fashion, una iniciativa que impulsa el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), com una plataforma de moda caracteritzada pel seu caràcter obert, plural, multidisciplinari i internacional.

Els objectius del 080 Barcelona Fashion són convertir Barcelona i Catalunya en un referent de la generació i projecció del disseny en el sector de la moda; consolidar un projecte que ofereix credibilitat i un segell diferenciador en els àmbits de la producció, la distribució, la promoció i les vendes de moda; potenciar la cultura de la moda i la vinculació d'aquesta cultura al camp de les indústries culturals, i acostar la moda al públic.

La nostra indústria ha orientat les seves accions de venda a la internacionalització, i aquest fet és també una realitat en el camp de la creació.

Aquesta és la vuitena edició d'un esdeveniment que ha anat creixent, tot ocupant un espai en el circuit de moda internacional i convertint-se en una cita ineludible de la moda i el disseny, bo i transformant Barcelona en un aparador a escala mundial de les noves tendències.

Més enllà de la passarel·la de moda 080 Barcelona Fashion, el Govern de la Generalitat ha unit esforços amb l'Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona i la Cambra de Comerç per tal d'impulsar una gran plataforma de projecció internacional.